Morgendagens Møder: model

Større udbytte af dine fysiske og digitale møder – ny mødemodel

Tænketanken ”Det fysiske møde i en digital fremtid” har netop lanceret en ny model og tilgang som skaber større afkast på interne og eksterne møder. Du får derved konkret ny viden om, hvordan virksomheder og organisationer fremover bør prioritere og dimensionere møder.

Du kan få tilsendt executive summery på www.detfysiskemode.dk, hvor du kan fordybe dig yderligere i baggrund, tilgang og resultater.

Tænketanken er initieret af 3rdDimension og Lead Agency, og i et tæt samarbejde med Århus Universitet, Institut for Fremtidsforskning og en række erhvervsvirksomheder.

Et kæmpe tak til alle i tænketanken med bl.a. Andreas Roepstorff, Carsten Beck,  Christian Agger, Christian Linnelyst, Dorthe Djøbak Håkonsson, Helene Abel Hansen, Johan Bisgaard, Lennart Lajboschitz, Niels Folmann, Torben Klitgaard og Trine Thorn – og med gæstevisit af Linda Greve og Kim Sneppen.

I den kommende tid vil vi skrive om møder og vores arbejde i tænketanken, og du er naturligvis velkommen til at følge vores posts på linkedin.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *